ПИСМО О НАМЕРАМА: СА ОБУКОМ ПОДРШКА ХУМАНИТАРНОЈ АКЦИЈИ
12.08.2013

Поштовани,
Градска општина Палилула је јула месеца 2013. године, покренула хуманитарну акцију под називом ''Помозимо нашој деци''. Акција је део социо-хуманитарног програма Градске општине Палилула који има за циљ подршку породицама које су суочене са проблемом обезбеђивања услова за одговарајућу здравствену заштиту деце.


У сарадњи са Агенцијом за инжењеринг система менаџмента - ,,CERT-PLUS,,, која контролише остваривање захтева стандарда квалитетаISO 9001:2008 у раду Управе општине, договорено је да ова Агенција, као подршку хуманитарној активности ''Помозимо нашој деци'',организује обуку менаџмента и запослених у организацијама–предузећима и другим заинтересованим правним и физичким лицима, за области које су дате у прилогу.

Потребно је да се најкасније до 31. августа 2013. године изјасните по овом обавештењу  Агенцији ,,CERT-PLUS,,, позивом на телефон 069/2212-956 или путем ел.поште office@cert-plus.com (Најдан Војиновић): која вас врста обуке интересује?; наведете број заинтересованих полазника и определите радни или нерадни дан за обуку ваших кандидата. Учешћем-пријавом кандидата за обуку ваша организација-предузеће, установа доприноси остваривању циљева хуманитарне активности. Уплате које би се оствариле спровођењем обука менаџмента и запослених у организацијама – предузећима и другим заинтересованим правним и физичким лицима, биле би уплаћене на наменски рачун Градске општине Палилула број 840-2879741-16, отворен код Министарства финансија – Управа за трезор, за хуманитарну акцију ''Помозимо нашој деци''.

Градска општина Палилула је једна од три локалне самоуправе у Србији и прва у Граду Нишу која је 2009.године, усвајањем стандарда квалитета ISO 9001:2008 и добијањем позитивне препоруке сертификационе куће потврдила да је њен систем менаџмента способан за постизање циљева проистеклих из политике квалитета. То подразумева потпуно задовољство корисника услуга–грађана Градске општине Палилула и свих запослених. На овај начин и после четири године нишка градска општина Палилула нашла се на светској референтој листи локалних самоуправа које својим радом испуњавају строге захтеве стандарда квалитета ISO 9001:2008. Систем менаџмента квалитетом је саставни део пословне политике и све активности на његовом успостављању, одржавању и континуалном побољшању су усклађене са релевантном законском регулативом. Основни циљ успешног рада Градске општине Палилула је потпуно задовољство корисника услуга. Представници сертификационе куће LL-C(Certification) из Прага-Република Чешка, посредством овлашћене ''ЦЕРТ-ПЛУС'', Агенције за инжењеринг система менаџмента, оценили су 2012. да рад Управе Градске општине Палилула задовољава веома строге захтеве овог стандарда квалитета. Унапред захвални. Градска општина Палилула, Марија Брајдић, начелница Управе, 05.08.2013.

Обавештење о обукама